maanantai 8. elokuuta 2011

Polvituella plintille

Joskus sitä vaan voi ihmetellä, että mistä ihmeestä tietynlaiset typeryydet ihmisen tekemisissä oikein kumpuaa? Tuli on monelle pienelle lapselle kiva leikkikaveri ja varsinkin palavien kynttilöiden kanssa on niin ihana tuherrella niin pitkään kunnes yläkerrasta alkaa kuulumaan rätinää ja koko talven tukka muoti on sen jälkeen mallia ”Valamonluostarin kaapuveikot”. Tai eipäs niillä taidakaan olla skalpeerattu…ne oli ne toiset munkit. No kuitenkin.
Samaan kategoriaan asetan omalle kohdalle sattuneen omituisuuden, joka tapahtui vaimon syntymäpäivän aamuna. Tuolloin taisin vielä asua Jyväskylässä ja siis käymässä vain Vaasassa no mutta kuitenkin siinä aamusella kävelin keittiöön ja taisi lattialla olla meikäläisen polvituki. Joka siis sellainen ihanalta tuoksahtava musta vulkaaninen sukka. Sitä siinä kädessä hypistellessäni tuli mahtava idea mieleen ”Saisikohan tämän vedettyä muuten päähän?”.
Siittä sitten kokeilemaan. Eli käsillä ensin hieman avittamaan sukkaa suuremmaksi ja sain sen lähes tulkoon päähän kun oikein voimaa tarjosi. Mutta ei ihan…..ja siinä otsalla kun se melkein oli niin mitäpä tekee järkevä mies……tässä nyt ei ollut järkeä muutenkaan mutta pisteeksi iin päälle….kaikilla voimilla tapahtuva terävä nykäisy alaspäin.
No mitäpäs tapahtuu sitten? Niskasta kuului pahaenteinen ”NAKS” ja lopettaessani saman tien viiltävästä kivusta johtuen tämän ”takaisin synnytyskanavaan” tempaukseni niin pystyin toteamaan, että pääni ei käänny…..tai ainakaan ilman helvetillistä kipua.
Vaimo seurasi koko tämän episodin vieressä ja häneltä sain tästä tempauksesta valtavan positiivista palautetta, jonka antamista jatkettiin hänen työpaikallaan hieronnan voimin plintin päällä (onhan hän fysioterapeutti). Eli mitä annoin lahjaksi vaimolleni hänen syntymäpäivänä? No ilmaisen hieronnan….ei ihan sillä idealla mitä yleensä miehet antaa mutta ajatushan on tärkein….? Ja olihan tuo lähes yhtä pitkälle ajateltu kuin vaimon 30 vuotislahja jonka ostin……radiopuhelimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti