lauantai 27. elokuuta 2011

Junanvessat ja muuta yhtä kovaa shittiä

Tässäpä päivänä eräänä...tarkalleen tiistaina omat ennusteeni junanvessojen fysiikasta kävivät toteen...Saksassa Belgian rajalla. Vuosia olen käynyt vessoissa missä huuhtelu tapahtuu sellaisella leppoisalla parin miljoonan baarin alipaineella. Välillä olen ajatellut sitä että miten moni on tehnyt sen virheen että kesken pöntöllä istumisen on mennyt painamaan napin pohjaan siinä istuessaan. Siinä on ollut konduktöörillä tekemistä kun yrittää kammeta asiakkaan persettä irti pöntöstä kenkälusikalla / vastaavalla sillä jos sen imaisun aikana istuskelee sillä pöntöllä niin sanon minä että "Terve vaan"...siinä aamupala hulahtaa paksusuolen seuraksi samantien.

No mutta siis asiaan. Etelä-Saksa, minä ja saksalaisen junan vessa....joka toimii paineella. A. kyseinen huone näytti tasan sille mille voisi kuvitella oman keittiön kaapin jos siellä olisi käynyt 1000 narkomaania riehumassa LSD huuruissa ja kyseistä kaappia ei olisi pesty....sitten dinosaurusten sukupuuttoon kuolemisen. B. pöntössä ei ollut kantta....jota olen pitänyt jonkin asteisen merkkinä järkevästä vessanpöntöstä...paikassa kuin paikassa.

Sitten siinä ihan pissat tuli sohaistua siihen pönttöön ja sitten....missäs vitussa se nappi on?  Kyseinen tummanpuhuva mokkula oli seinässä ja ennen kuin painoin sen vipstaakin pohjaan niin otin kunnioittavan 2 askelta kauemmas pöntöstä.....ihan vaan varuilta. Joka osoittautui hyväksi ajatukseksi.....napin painaminen aiheutti imaisun......jonka jälkeen tuli vastapaineella ns. suihkulähde-efekti.......jos olisi seisonut lähellä pönttöä niin olisin saanut nauttia ns. golden showerista.......sen ehkä omituisimmassa merkityksessään. Kusinen paikka.

Mutta oli siinä saksalaisilla kanssa matkustajilla miettimistä että mitähän helvettiä siellä vessassa tapahtuu koska aloitin suhteellisen äänekkään huutonaurun samantien.

Go Germany GO!

1 kommentti:

  1. Tämä samainen tarina on käynyt itselle myös VR-junan vessassa vlv lomalle mennessä jossain kouvolan ja mikkelin välillä ja tuloksena oli ruskea kattokuviointi, silloin kyllä ajattelin ettei tätä usko erkkikään, mutta seuraavalla kävijällä on varmaan ollut mielenkiintoinen vessassakäynti kokemus :)

    VastaaPoista