sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Polven punkteerausta ja EKSOTEn taikaa

Sitä kun viettää päivystyksessä sen 4.5 tuntia odotellen omaa vuoroaan näkee vähän kaikenlaista taatelin tallaajaa ja tapahtumaa.

Ensinnäkin 4.5h.......sain kello 10.14 tekstiviestin että "Teidän vastaanottoaikanne on n. tunnin kuluttua". No noin 4 tunnin kuluttua olin käynyt lmoittautumassa, nähnyt yhden nuoren pojan oksentavan päälleen jonkin omalaatuisen vaaleanpunaisen nesteen, jonka veikkaan olleen EKSOTEn tarjoamaa, 4 ambulanssilastillista vanhuksia erilaisissa kunnoissa, yksi nuori mies puoli päätä veressä ja päällysvaatteista päätellen kyseinen veijari on ottanut snakarilla murresyistä joutuisasti turpaansa, yksi rouvashenkilö joka jutteli kaikkien kanssa ja hätääntyi kaikista valotaulujen numeroista peläten menettäneensä vuoronsa....mutta omaa vuoroani en ollut vielä kokenut.

Soitin siis aikaa itselleni kello 9.10 jolloin sain tietää että EKSOTElla on tällainen tekstiviestijärjestelmä ettei tartte istua jonottamassa pitkään. Eli 10.14 viesti että tunnin päästä lääkärille....jonne pääsin 14.40 maissa. Aivan helevetin toimiva järjestelmä. V-I-T-T-U!!!!!!

No viimein sitten tuli lääkärin suusta komento "Vauhkonen" , johon tuo samainen rouvashenkilö alkoi vaahtoamaan "VAUHKONEN VAUHKONEN MISSÄ ON VAUHKONEN. VAUHKOSEN VUORO MENNÄ!!!". Johon vastasin kelailemalla tyynesti sen lääkärin vierestä kohti avointa ovea ja sanomalla vittuuntuneella äänellä "Tässä on Vauhkonen, kelaamassa itseään huoneeseen...".

Polvesta imaistiin iso ruutallinen veristä nestettä eli jotain tuolta on siis paskana. Tosin diagnosoin sen paskana olon jo eilen kun olin naama hangen sisässä huutaen kaikkia suomalaisugrilaisen sanaston kirosanoja väritettynä 120dB puhtaalla karjumisella/rääkymisellä. Veikkaan että siinä lähimettässä saattoi jokunen makuulla oleva jänis löytää itsensä kuusen latvasta halaamasta käpy suussa olevaa hölmistynyttä oravaa.

.....miten minnuu ihan pikkasen vitutti se lääkärin kommentti "kyllä sieltä taitaa olla jotain rikki".....no shit....

Nyt sitten kepitetään taas ainakin viikko ja aloitetaan rumba: vakuutusyhtiölle soitto, magneettikuvaan ajan varaus, mahdollinen leikkaus ja kuntoutus. No jos koettaisi pistää itseään kokonaisvaltaisesti samalla parempaan kondikseen.

Joopa joo...nyt on polvea punkteerattu 2 kertaa elämäni aikana ja molemmat kerrat ovat olleet aivan persereikä kokemuksia.....piikki puuduttamatta polven sisään....ei hyvä......millään tasolla tai tavalla hyvä...


1 kommentti:

  1. Pitääköhän tässä alkaa väsäämään kotiviiniä.....sillä pojastahan polvi paranee....

    VastaaPoista