perjantai 5. elokuuta 2011

Lipitetään Jormaa

Tänään puolivahingossa tuli mieleen eräs kerta ajalta ennen lapsia.....onko nämä muuten ne paljon puhutut "golden years"? Vitsi vitsi.

Niin se juttu.

Siis tuli mielen kerta kun aikoinaan erehdyin ostamaan väkevää viiniä nimeltään Jorma. Uskomattoman pahaa tavaraa mutta nähtävästi sen verran stydiä tavaraa että siinä sitä juodessa tuli pullon etiketille nauraessa kyseisestä juoman nimestä montakin hauskaa asiaa mieleen. Tai no omasta mielestäni hauskaa.

Siinä juodessa aloin miettimään että miten hankaliin tilanteisiin itsensä saisi jos joku soittaisi samalla kun juot sitä tyttöystävän kanssa. Otetaan pari esimerkkiä elikkäs nyt Ville pistää skenaarioita listaten koskien Jormaa....sitä juomaa siis.

Olet saanut juuri hörpättyä suullisen kyseistä juomaa ja äitisi soittaa sinulle (tai vaihtoehtoisesti isä tai no ihan sama kuka soittaa). Sitten koetat sitä juomaasi, joka edelleen maistuu ihan hel**tin pahalle saada nieltyä ja puhelin vaan pirisee. Sitten saat tämän nektarin nielaistua ja nieleskellen siinä hissiä alaspäin vastaan puhelimeen "Anteeksi kun heti vastannut mutta oli suu täynnä Jormaa niin ei voinut heti vastata..."

Anoppi soittaa sun puhelimeen ja kysyy että onko tytär mahdollisesti lähettyvillä.
"Joo tuossa se istuu vieressä ja lipittää Jormaa"

Näet kaveriasi kadulla ja olet ihan kamalassa darrassa. Kaveri kysyy "Mites sä oot noin huonossa kondiksessa?"
"Tuli illalla vedettyä Jormaa ihan liikaa äänen suuntaan ja vieläkin maistuu suussa Jorma"

Härskein juoma ikinä niin maun kuin myös sen ympärille saatavien ikävien tilanteiden johdosta......

En ole Jormaan sen jälkeen koskenut.....ei ku.....

Jatkopala edelliseen eli tuote joka kyseessä tämä http://www.altia.fi/fi/Juomavalikoima/Vakevat+viinit/1003394

ja kuvaus juomalle tämä (kopioitu Alkon sivustolta)

"Jormassa maistuvat viinin marjaisat aromit ja mausteiset yrtit sulassa sovussa toisiaan täydentäen. Juoman väkeväviinipohjasta saadaan tuhti alkoholijuoman tuntu ja lisätty sokeri antaa juoman makuun pyöreyttä ja pehmeyttä. Makua täydentävät lukuisat aromit, yrtit ja mausteet: mm. appelsiinikukkauute, vadelma, mustaherukka ja vermuttiyrttiuute. Jorma on reilu juoma, joka maistuu hyvässä seurassa, mutta omakin seura kelpaa hätätapauksessa. Jorman nimi ja ulkoasu ovat konstailemattoman suomalaisia. Jorma maistuu parhaiten sellaisenaan viilennettynä tai jäiden kera, mutta myös sellaisenaan hyvässä seurassa. Siitä saa myös erinomaisia drinkkejä"

...tekstissä käytetty adjektiiveja kuten: tuhti, pyöreys, pehmeys, reilu...

Jorma maistuu hyvässä seurassa mutta omakin seura kelpaa hätätilanteessa HAHAHAHAHAAHAH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti