keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kirurgi kadotti kivekseni....wtf?

-Ennen alla olevan jutun lukemista tarkennan sellaisen asian, että tätä kyseistä operaatiota on funtsittu jo ennen lasten syntymää ja päätetty että kumpi menee tähän operaatioon. Lisäksi olen päättänyt aikaa sitten että nämä 3 lasta on ehdoton maksimi minun elämässäni.-

Jep. Nyt se on sitten tehty eli tuli käytyä päiväkirurgisessa vähentämässä iltatähtien ja lehtolapsien mahdollisuudet aika helvetin pienelle todennäköisyydelle. Eli päivän sana on vasectomia.

Jaa miksi kävin niinkö? No siksi että olen lapseni tehnyt ja syitä en sen enempää tarvitse...saati kenellekään selittää tätä ratkaisua sen enempää.

Jaa pelottiko? No vähän, mutta sitä kun on ollut leikkauspööydällä jo kolme kertaa aikaisemmin niin hittojako sitä pelkäämään.

Jaa miten meni?

No.........aloitetaan tarina "Ville ja Kadonneen kiveksen metsästys".

Menin päiväkirurgiseen tänään klo 11.30 ja lähes tunnin kuuntelin Five Finger Dead Punchia.......helvetin hyvää motivaattorimusaa muuten vasectomiaan...en tiedä miksi mutta on...sillä jännitys aivan nollassa.

Sitten alkoi kusettamaan.....hetken kärvisteltyä ajattelin että pakko se on mennä....kello 1230 kyseessä....ja oven takana ulos tullessa hoitaja paperi kädessä..."Oletko Vauhkonen?" Joo just milloin tulee se sun aikasi...no tasan silloin kun viimen menet vessaan. Tiedän miten todennäköisimmin menee oma kuolemani: menen käymään kusella ja kun tulen ulos vessasta niin oven takana on Viikatemies paperi kädessä "Oletko Vauhkonen?"

Siitä haastatteluun johon saapuu myös kirurgi....joka vaihtunut lennossa vanhemmasta kokeneemmasta nuoreen sipsakkaan tyttöön. Tässä kohtaa hieman alkaa nielussa nykimään....anteeksi vain mutta uskon että ikä tuo kokemusta.... Kirurgi selitti toimenpiteen juurta jaksain ja kysyi että haluanko että tehdään nukutuksessa vai paikallispuudutuksessa. No minä valitsin paikallispuudutuksen koska olen kova jätkä....ja en nukahda kemikaaleilla, piste.

*lisäystä tekstiin näin kuukausien jälkeen. Matkalla leikkaussaliin minulta kysyttiin yhteensä 3 kertaa että oletko varma ettet halua että tämä tehdään nukutuksessa. Näin jälkikäteen mietin asiaa ja voisin todeta että jos sinulta matkalla leikkaukseen IKINÄ intetään 3 kertaa että oletko ihan varma ettet halua tätä tehtävän nukutuksessa.....anna tehdä nukutuksessa. Tai no...en tiiä...*

Siittä saliin jossa pitkälleen lavetille ja ympärillä hääri 5 hoitajaa asettelemassa käsille telineitä ja lepositeet käsiin ja tippa. Sitten yksi hoitaja nappasti housut alas (minulta) ja ajeli karvoja kriittisiltä paikoilta. Sitten tuli toinen hoitaja joka laittoi suojakankaan nivusten päälle...jossa oli nähtävästi pieni reikä josta nykäistiin nyytit ja kili läpi. Sermi takaa kuului sanat "Toi saattoi vähän sattua" ja meikäläinen sermin taakse hennolla kuiskauksellla "...meinaatko...". Naiset leikkaussalissa....ei ihan hellimmästä päästä käsittely nimittäin.

Sitten annettiin rauhoittavat......jonka jälkeen aloitin läpän heittämisen. No sitä sun tätä tuli heiteltyä. En jaksa edes muistaa mitä kaikkea tuli heitettyä mutta oli jo kolmas leikkaushenkilökunta joka sanoo että nyt lopeta tai me ei saada tätä tehtyä. Vitsimiehiä....vaikka toiset riehuu puukkojen kanssa nivusissa.

Seuraavaksi kirurgi tuli ja etsi siemenjohtimia ja löysi ne.......tämä oli kivulias paikka nro 1. Mutta ei paha. Sitten juntattiin piikkiä...ei paha. Mutta sitten alettiin kaivamalla kaivamaan siemenjohtimia esiin ja se sitten sattui vatsanpohjassa.....ja hoitaja iski lisää lääkettä tippaan.

Sitten kuuluu sermin takaa "No nyt mä hävitin sen"....johon minä taas hennolla äänellä "Hävitit minkä?" "No sun vasemman kiveksen". MITÄ!!!!!???? Onneksi olin rauhoittavissa. Kaveri oli sitten todennut että paska ämmä ja paska tilanne.....takaisin sinne mistä tänne roikkumaan tulinkin eli inekseen. Se likka käytti 20 min löytääkseen sen kiveksen.....kadottaakseen sen vaan taas uudestaan. Mä ehdotin jossain kohtaa että jos nousisin seisomaan ja pomppisin sen takaisin kassiin.....ei kuulemma ollut hyvä idea. Ilman rauhoittavia olisin varmaan pompannut kattoon siinä kohdassa kun tuli tämä "Kadotin kiveksesi" kommentti....

Siinä ne tyttöset touhotti pitkän aikaa ja yksi jopa väsyi ja pyysi mun anestesiahoitajalta että "Anteeksi voisitko antaa pallin niin istun sen päälle?", johon minä "Anteeksi minkä?", "Pallin", johon minä taas "Eikö tuo nyt ole aika huonoa läppää kun samalla kaivatte meikäläisen kiveksiä ja sitten haluat istua pallin päälle?"....eivät nähneet jutun ironiaa...

Sitten sermin takaa tuli omituisin kysymys aikuiselle miehelle jolla on 3 lasta...ainakin omasta mielestäni. "Oletko sä ihan varma että sun molemmat kivekset ovat laskeutuneet aikoinaan?" johon minä että "Olet sä nyt oikeasti tosissasi?".....kuulemma oli. Minä pyysin lisää lääkkeitä.....ja sain niitä...

Hetken päästä olivat jo soittamassa 2 eri kirurgille ja yhdelle urologille.....3 nimeä kuulin. Ajattelin että "Jippii....15min helppo operaatio...nyt on mennyt jo 1h 15 min ja ovat kutsumassa pataljoonan kirurgeja lisää riehumaan meikäläisen kasseille....kiva". Sanoin ääneen "Ei kai tän takia nyt koko henkilökuntaa paikalle tarvita? Eihän?"
Sitten ottivat ja soittivat miespuolisen urologin paikalle. Kaveri saapui, sanoi "Moi", meni sermin taakse ja 7 min (tai sille se tuntui) myöhemmin molemmat puolet hoidettu. Kysyi vielä lähtiessään että tuntuuko sille että on steriloitu.....johon vastasin että henkisesti on tuntunut sille jo monta kuukautta HAHAHAHAHAHAHAH

Kokonaisuudessaan.....no ei joka pojasta ole siihen lavetille asettumaan vapaaehtoisesti ja pysymään siinä ilman nukuttamista. Sattui hieman mutta...no pahempaakin on tullut koettua.

Nyt kylmäkalle munissa makailen sitten himassa.....

Kaikenlaista sitä tulee selvinpäin tehtyä. Huomenna illalla vedän kyllä lasillisen viskiä vaikka mikä olisi...

14 kommenttia:

  1. Heh! Näin kyllä varmaan kävisi meikäläisellekkin.. Sen verran hauskoja sattumuksia on vuosien varrella polvileikkauksissa ja intin nielurisaleikkauksessa tapahtunut.. Mystistä muuten, että kun saa noita mömmöjä, niin läppä lentää ja ei ole huolen häivää mistään, tosin suhteellisen vinoon ne on muakin siellä leikkaussalissa katsoneet, että epäilen mun huumorin täysin uponneen :) Loistavia kirjoituksia. Keep up the good work ;)

    VastaaPoista
  2. Näitä lukiessa saa kyllä repeillä huolella. Nostan hattua ja totean että en kyllä ajatellut kokeilla samaa.

    VastaaPoista
  3. No huhhuh, kaikkia sitä :D Ootsä urhea!

    VastaaPoista
  4. "Urheita ovat ne jotka uskovat vielä eläkepäivilläänkin jaksavansa teini-ikäisten lastensa toilailuja"-sanontoja by Wituiksman 2011

    VastaaPoista
  5. "Parempi siemenjohtimen pätkät purkissa kuin lapsilisien tulo edelleen omalle tilille kansaneläkkeen jatkoksi"

    VastaaPoista
  6. AH joo. Heräämössä vanhempi hoitaja tuli ottamaan tippaa pois kädestä ja matkassa hänellä oli joku ruutta nestettä. Otti sen käteensä....katsoi minua ja totesi ääneen "Sinä se varmaan kuitenkin kestät tämän neulan pois vetämisen ilman että menetät tajusi". Sanoin sille että eipä kuule paljon taju tästä pöntöstä tuollaisten asioiden takia enää lähde.

    Sitten syömään leipiä ja samainen täti iski kaksi purkkia käteen näytteitä varten ja kertoi samalla että "Tässä on nämä näytepurkit, tuossa on noita leipiä, tuossa on kahvia ja ai niin tuolla on vessa". Johon meikäläinen että "Niin siis eihän mun nyt tartte antaa mitään näytettä"....täti katsoi hieman hitaasti ja totesi "No et hemmetissä nyt ala mitään näytteitä antamaan vasta sitten 3 kk päästä tuot näytteet".

    Mun niin teki mieli kysyä että "Pitääkö nää molemmat purkit saada täyteen sitä näytettä?". Mutta en kehdannut....

    VastaaPoista
  7. Ah LAtelle kommentti takaisin. Joo tuota ei yleensäkään ottaen mennä kokeilemaan...se joko tehdään tai ei tehdä. Vaikkakin naureskelin kyllä siinä leikkuulaudalla kun kirurgi ei meinannut löytää toista mollukkaa että "Pitääkö sun nyt vaan tehdä toinen ja sitten mennään loppuelämä sellaisella fifty-sixty meiningillä"

    VastaaPoista
  8. Onnea uudesta "sysäristä"!
    Minkä väriset nyytit ovat nyt?

    nimimerkki "kuva ois kiva"

    VastaaPoista
  9. Kuva.....voi Jeesus Janne. Kerron päivän värin jahka saa suihkussa käytyä illemmalla. Sysäri? Siinä olisi varmaan tullut otettua sitä rauhoittavaa ihan suoraan ruutasta suuhunkin jos olisi sermin poistumisen jälkeen ollut joku keltainen rautamokkula ruuvattuna kiinni....

    VastaaPoista
  10. http://www.youtube.com/watch?v=eSMZkF8JDuk

    Tämä rupes soimaan päässä jostain syystä...

    VastaaPoista
  11. Pyöri omassa päässäni kyseinen kappale siellä "pinkiponki" pöydällä. Udon hempeä ääni saatteli läpi leikkauksen XD

    VastaaPoista
  12. Ja näin 2 päivää myöhemmin summaillaan lopputulemaa tästä operaatiosta. Eli siis koko hommalla kustannusarvio n. 90€ + miinustunteja päivältä töistä. Kiputasot, no jos olisi ollut pikkuisen ammattimaisempi tyttönen niin varmaan ei mitään kipuja. Mutta kaikki mitä tuli koettua niin hammaslääkärissä tehtyihin porauksiin....ei mitään edes samassa kertaluokassa kivun suhteen. Nolousaste....hah, ensinnäkin siellä salissa ei ole yhtään joka ei olisi jo nähnyt kyseisen tapaista värkkiä aikaisemmin. Ja jos tuollainen asia nolottaa niin älkää myöskään tehkö lapsia sillä vaimot joutuu ehkä asteen kovempaan nolouteen siellä synnytyssalissa....noin miesperspektiivistä ainakin. Jäkikivut, vähän niin kuin olisi joku potkaissut munille...tai ei edes sitä vaan lyönyt alavatsaan sellaisen leppoisan iskun joka 2 päivää myöhemmin on vain pieni jomotus. Ja kyllä näyttää kyseinen värkki toimivan ainakin sen verran että aamuisin edelleen herään telttaretkeltä....sissiteltta mutta teltta kuitenkin.

    VastaaPoista
  13. Homma ohi eli saatu tulos näytteistä. Kaikki uiskentelijat nitistetty...tai eihän niitä nitistetty ole...siiltä vietiin vaan altaalle johtalta reitiltä pätkä käytävää huit helevettiin. Non niin.....käyttämättömistä kortonkeista voikin sitten vappuna tehdä heliumin avulla näppäriä vappupalloja ja pistää niitä lentelemään maisemaan. Näen jo sieluni silmin kun naapurusto kummastelee taivaalla lentäviä koko luokassaan naurettavia miehen värkkiä muistuttavia palloja. Muhahahahahahaha....

    VastaaPoista