lauantai 6. elokuuta 2011

Hääpäivä vol 2 ja katolilaisuuden kirot

Rantasaunalla käydessäni tuli mieleeni vihkisormusta katsellessa että katolilaisilla sormuksen kanssa voi tulla hieman kinkkisiä tilanteita.

Jaa miksi kysytte?

No ensinnäkin ongelmahan lähtee siitä että katolilaiset pitävät kuten itse ortodoksina vihkisormusta oikean käden nimettömässä koska silloin se uskontoni ja käytännönkin puitteissa on siinä oikeassa kädessä.

Entäpäs sitten jos satut lähtemään esimerkiksi baariin ja törmäät siellä ihmisiin joista osa tuntee sinut tarkasti
eli tietävät että olet katolilainen ja sitten osa jotka eivät tiedä että olet katolilainen. Eikö vieläkään aukea tämä dilemma sormukseen liittyen.

No jos tapaat ihmisiä, jotka tuntevat sinut ja tietävät että olet naimisissa niin joku saattaa (todennäköisesti nainen tässä kohdassa) katsoa että onko sinulla sormus kädessä. ja huomaavat että se on oikeassa kädessä. Eli ajatuksena heti "Hitto mikä sika. Lähtee baariin ja pitää sormusta väärässä kädessä."

Sitten jos menet vaihtamaan sormuksen toiseen käteen tätä samaista ajatusmaailmaa peläten niin sitten tulee vastaan tuttu, joka tuntee sinut ja tietää että olet katolilainen. "Hitto mikä sika. Lähtee baariin ja pitää sormusta väärässä kädessä."

Tätä dilemmaa olen miettinyt jo vuosia naimisiin menosta lähtien. Mutta sitten taas toisaalta perkeleenkö väliä sillä sormuksella on koska naimisissa ollaan tuolla omassa pienessä päässä ja sydämmessä. Siinä ei yksi pikku rinkula paljoa paina.

Jokj kaveri aikoinaan kertoi että vihkisormus on ongelmallinen toisille miehille baarissa. Kuulemma toimii **nahaukka magneettina. Eli siis nainen saattaa katsoa että "Hahaa. Toi jätkä on varattu." Tässä kohta voisi siis rinnastaa tietyt naiset kissoihin (kuten naisista silloin tällöin puhutaan) ja se varattu äijjä on puu (niin monessa mielessä että....huoh). Koska kissoillahan on tapana puun nähdessään saada kamala pakko kiivetä siihen puuhun vaikka ei välttämättä rahkeet riitä alas tulemiseen.... Uskomatonta että tämän metaforan heitin kehiin...... Miehilä käsittääkseni ei tätä samaista "Hei perhana toi on varattu." ja kiinni niin kuin sika limppuun- efektiä ei ole olemassa. Eihän? Vai olisiko sitten niin että kun naiset haluavat mahdollisuuksien mukaan mieheltä mahdollisimman monen karaatin timantin siihen sormukseen niin karaattien määrä on kääntäen suhteessa mahdollisuuteen pokata kyseinen nainen baarissa? Matematiikko minussa nostaa tässä kohtaa päätään kuten on helppoa huomata. Ja maallikoille siis sama suomeksi eli mitä enemmän karaatteja sitä pienemmät mahdollisuudet on kyseiseen varattuun naiseen......perkele.......vaimolla ei ole karaatin karaattia sormuksessa........no mutta eipä se pidä muutenkaan niitä sormuksia.................missäs se puhelin taas olikaan......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti