tiistai 12. helmikuuta 2013

Pohjois-Korea - profetia tulee toteen

http://wituiksman.blogspot.fi/2012/03/pohjois-korean-tilanne-my-version.html

Hahaa! Viime vuoden maaliskuussa jo ennustin, että kyllä ne Korean lappalaiset eli Pohjois-Korealaiset sen pomminsa jossain puskan juuressa vielä loppuun asti väsäävät.

Niin vain länsimaat heltyivät ja antoivat ruoka-apua, että pojjaat jaksaa vääntää pomminsa loppuun. Ja taas länsimaat kokoontuu yhteen pohtimaan, että

"No mitäs vittua sitten keksitään? Viime kerralla luvattiin lopettaa saarto ja antaa ruokaa niin jätkät lupas lopettaa pommin teon. No eivät sitten lopettaneet. No niin kenellä on hyviä ideoita? Ja HEI HEI HEI U.S.A:n edustaja käsi alas. Anna mä arvaan. Otetaan helvetisti teidän sotilasjoukkoja ja mennään voimalla pistämään koko Pohjois-Korea matalaksi ja revitään johtajien patsaat panssarivaunuilla mataliksi? Eikö ollukkin mielessä? Häh? No niin. Jos ei ole järkevämpiä ajatuksia niin käsi alas ja turpa kiinni."

Pohjois-Korean suunnalla ydinsodan uhkaa...tosin ne varmaan ampui kaiken mitä niillä oli, paavi yritti erota työtehtävistään ja siirtyä eläkkeelle, josta Päivi Räsänenkin mainitsi että "Kyllä paavikin saa siirtyä eläkkeelle".....varmaan samoihin aikoihin nasahtaa Vatikaanin kattoon itse työnjohtajalta salama, jonka voisi tulkita että "Eläkkeelle? Ja paskat."

Ja suomalainen oli Adelen kanssa samalla lavalla. Suomi ampaisee tästä raketin lailla nousuun talousahdingosta ja tämä siivittää myös Leijonat MM-kultaan ja pahuus katoaa maailmasta.......terve...

On taas sellainen viikko menossa ettei voi kuin lainata Samppa Linnaa "Mielevigaast läppändeerost"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti