lauantai 7. tammikuuta 2012

Autoilu on ihan vitun kivaa

Pienen lomareissun (tai siis vaimolle rauhaa vuosien jälkeen projektin) jälkeen on hyvä nollata tilanne muutamalla ajatuksella niille jotka eivät vittusaatana tajua pitää sitä turvaväliä edessä ajavaan autoon.

Miten vaikeaa on tajuta se, että ensinnäkin jokaisessa autossa kuskina on aito kusipää. Minä olen, sinä olet, hän on, me olemme, te olette he ovat....jokainen. Joka ainoalla ratin takana olijalla on oma kusivarantonsa siellä pään sisällä, kusen määrä vaan korreloi mm. väsymykseen, lapsien lukumäärään autossa, aikaan siitä miten kauan sitten eukko/ukko löysi paremman ja paremmin varustellun kumppanin + jne jne. Kyllä tunnustan itse olen joskus täysi vittupää auton ratissa, jos olen väsynyt + jne niin joutuu keskittymällä keskittymään ettei aja heti ekaan liikenteenjakajaan joka tulee vastaan.

Tänään.....taas tuli koettua että yksi tälläinen vittupää yrittää ajaa päälle. Turvaväli....se ei ole matka jota yllä pidetään pimpitin ja kikkelin pään välillä jottei tule lapsia. Turvaväli...ei ole myöskään etäisyys tilanteessa vastustajaan kun alkaa aukomaan grillinjonossa sille isoimmalle kaljulle kaverille...vaikkakin voisi olla. Se on välimatka oman auton keulsta siihen kaverin perseeseen joka ajaa edessä. Sen voi laskea sekunneissa jolloin se on n. 3-4 sekuntia nopeudessa kuin nopeudessa.

Tänään yksi harmaa hapsinen perseääliö sitten ajeli edessään menevän "vittuentiiämihinolenmenossa" tyypin perässä. Ensimmäisenä tuleva kaveri huomaa että "tuollasemunrunkkausmökkion" ja vilkku päälle ihan viime tingassa + jarrua niin saatanasti. Takana tuleva "meikähierootonedessäajavanpersettäomallapuskurillakoskaolenumpihomo" sitten totesi että vittu nyt on muuten hätä...jarru pohjaan ja väistö...mihin? No vittu keskikaistan päällä olevan lumipaakun päälle.....siinä se teki parit "tsiigaa mun eri kylkiä" sarjan ja itse purin rattia miettien vaan että A. mihin väistän jos tulee päälle B. kuinka selitän vaimolle sen että purin aikuiselta mieheltä munan irti vittuuntuneena vaikka olin puoliksi halvaantunut.

No kaveri sai viime hetkellä auton haltuun.


Silti.....iskeytyköön kyseisen vittupään päähän norsun kokoinen meteoriitti ja ihan vitun lujaa. Vittu.

Putous alkaa......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti