perjantai 27. tammikuuta 2012

Tautia, presidenttipeliä ja kaikenlaista

On tämä mahtava vuoden alku. Tautia koko perheessä vaikka molemmille lapasille jaettavaksi ja pisteenä iin päälle meikäläiselle iskeytynyt virustauti.

Ja sitten opettavainen tarina silmätulehduksesta ja miten sitä EI selitetä omalle lapselle.
Toissailtana vanhimmalla tyttärellä myös alkoi rähmimään silmä (2 nuoremmalla oli jo siinä kohtaa silmätulehdus) ja sanoin tyttärelle että "Sullakin on silmätulehdus" ja otin oikean käden etusormella rähmän pois. Tytär kysyi: "Isi miten mulla voi olla silmätulehdus jos en ole koskenut Leon tai Saaran silmään" ja minä selitin näyttäen että "Jos katsos Leo kaivaa silmää sormella ja sitten koskee vaikka oven kahvaan niin siihen jää pöpöjä ja sitten sinä kosket siihen kahvaan ja hierot silmää....". Tajusin vasta seuraavana päivänä että mihin tarinan lopetin...siihen että tökkäsin saatana sen sormen silmään jossa oli sitä tyttären silmä rähmää. No mulla on resepti silmätulehdukseen kun alkoi näppylää työntämään silmäluomeen. No työterveyshoitaja pyyteli kovasti anteeksi kun nauraen saattoi mut ovelle.

Mitäs muuta? Joo aah joo pressanvaalit.....sikäli mahtavaa seurata tätä tilannessa jossa on kaapista ulos tullut kaveri. Sikäli olen tästä tilanteesta onnellinen että olen oppinut kanssaihmisistä uskomattoman paljon uutta. Pettymyksen kauttakin voi oppia hyvin paljon uutta...ja voi sitä pettymyksen määrää. Kaverini kertoi että hänen kaverinsa oli Haavistosta maininnut seuraavaa....tai no en muista tarkkaan mutta tähän tyyliin: "Haavistosta saa tulla pressa kunhan ei tule minua homostelemaan.". Koetimme miettiä tämän lauseen sisältöä päivänä eräänä. Emme saaneet tähän mitään logiikan häivääkään. Halonenkaan ei tullut koko kaudellaan minua lääppimään mistään puskasta, eikä Koivisto pedofilioimaan minua lapsena. Sikäli vaan mietin että oikeasti, mitä vittua?

Ja näyttää myös olevan niin että jos joku teistä lukijoista kommentoi jossain tätä tilannetta vastaan saati että olette äänestämässä Haavistoa niin olette myös homoja. Logiikan kurssia en koskaan suorittanut mutta jaksan edelleen uskoa että jos olisin äänestänyt Halosta niin olisin lesbo. Vaikka olenhan minä...määkin tykkään tytöistä. Olikos se lesbo......facebookin mukaan oli..... ;)

Vituttaa koko vaalit tällä hetkellä. Viimeisen vuoden aikana jokaisesta facebookin käyttäjästä on kuoriutunut kunnon poliitikko tai vähintään poliitikon kätyri....tai antikätyri...ei ku.... Ollaan niin valmiita kommentoimaan ja pistämään erilaista pilkkavaa kuvaa vastaehdokkaasta pitäen tätä hauskana asiana. Minkähän takia yksikään poliitikko itse ei ole keksinyt tätä nerokkuutta, olisi vaan Väyrynenkin laittanut mukirahat kiinni "Haavisto on homo." mainoksiin tienvarsille.....

Tässä kohdassa voin tunnustaa vihaavani kahta asiaa maailmassa...no kaksi on päällimmäistä asiaa: 1. Typeryys, perustelematon sellainen ja 2. tilliliha, vittu mitä paskaa.

Typeryyden osalta sanon sen että jaksan riidellä aika pitkään asiasta kuin asiasta mutta siinä kohdassa kun mennään ns. typerälle sektorille, jossa parhaana perusteluna on "Siksi" niin silloin piippaa kiinni. Väittelyyn ei pidä koskaan lähteä mukaan jos ei ole olemassa hyviä perusteluita ja "Siksi" ei ole mikään perustelu. Ja voi perkele jos joku vetää kristinuskon vielä mukaan niin voi vittu...mulla on heille yksi...ei korjaan 3 sanaa: George W Bush. Ja näin päästiin varmaan jollekin FBIn listoille myös tällä blogilla.

Äh....kävelin pommiin ja aloin käymään politiikkaa läpi. Minä ole edes äänestänyt riittävän montaa kertaa että voisi sanoa olevan kompetenssia sanoa politiikasta mitään. Vituttaa sikäli todeta vaan tämä että jokainen äänestäköön sitä ehdokasta joka tuntuu oikeammalta. Tuntuu oikeammalta......eikös virkoihin valita yleensä pätevämpi?

"Jos noi on kättelemässä itsenäisyyspäivän juhlissa niin en kyllä kato sitä ohjelmaa"....voi nyt vittu saatana oikeasti...

2 kommenttia:

  1. Tilliliha, jep. Ja maksalaatikko, yök.

    VastaaPoista
  2. Tilliliha on varmaan kehitetty natsien toimesta. Täydellinen kidutustapa.

    VastaaPoista