perjantai 13. tammikuuta 2012

VR ja trigonometria

Oi oi mikä viikko tässä perheessä VR:n osalta. Allekirjoittanut oli VR:n takia uskomatonta kyllä LIIAN aikaisin palaverissa Helsingissä, aloitetaan siitä.

No niin eli tällä hetkellä paras, ehdottamasti paras tekosyy on VR jos on myöhässä esim. palaverista tai vaikkapa hautajaisista. En ole kokeillut mutta uskon selityksen menevän läpi myös mahdollisesti vaimoille/tyttöystäville yön pikkutunneilla kun isäntä könyää kotiin tukevassa sivumyötäisessä ja tulee kysymys "MISSÄ SÄ OLET OLLUT?", "Hik....odhotha....hik...shiis khato munh phiti tulhta khotiin ahjoissa mutha jhuna oli mhyöhässä...hik", "Oi kulta tule tänne mamman syliin, voi raukkaa...otat sä vaikka kuule oluen kun sulla on ollut niin kamala yö."

En ole kokeillut mutta ei tuo nyt kaukana ole kuitenkaan totuudesta.

Entäpäs sitten se että meikä menee palaveriin ja olen itse ajan sopinut ajatellen että "Joo, juna lähtee tohon aikaan, sen Pitäisi olla perillä tohon aikaan eli jos siihen pistää turvaväliä sen normi puolituntia niin...joo mä ehdin hyvin". No sitten olenkin yhtäkkiä palaveripaikan oven takana päälle puolituntia etuajassa...no mutta selityksenä pystyi käyttämään..."VR ei kussut mitään jota oletin tapahtuvan että sori täällä ollaan".

Sitten tullaan tähän päivään...tai no aloitetaan eilissä illasta. Eli vaimon kanssa katseltiin kuvia siitä miten ukot korjailee sähkölinjoja...jälleen. Jossa ehkä paras lausunto kaverilta oli että "Joo sukset on tosi kätevät paikoissa missä niitä voi käyttää ja sellaisissa missä ei voi niin sitten kävellään.".....mahtavaa.... Siinä katsellessa mietin että huomenna eli tänään vaimo lähtee matkaan tyttären kanssa junalla....no toivotaan parasta. Samalla sanoin vaimolle että "Eikö ne nyt perhana tajua kaataa niitä puita sen verran leveältä että niitä EI kaadu sähkölinjoille". No työkaveri tänään hieman valisti että niitä linjoja on jokunen tuhatta kilometriä Suomessa eli aika mahdoton homma.

Tänään...vaimo ja tytär matkaan Joutsenosta Kuopioon 11.24....n.13.30 tuli puhelu vaimolta: "Ollaan sitten Kouvolassa nousemassa bussiin. Ajolinjoille kaatunut puita.". Meikäläisellä alkaa mietintämyssyä taas kuumottamaan....no niitä junaraiteita EI ole niin paljoa etteikö voisi käydä niitä läpi tavalla joka nyt menee ihan järkeen eli jos puut olisi vaikka 25 metriä pitkiä niin vähintään 25 metriä puoleltaan puuta pois. Jos se puu ei hyppää niin se ei linjaan osu millään. Uskon että osa näistä hommista vastaavista ovat olleet matematiikan tunnilla trigonometrian kohdalla nostaneet klapin pystyyn ja kysyneet "Missä vitussa näitä muka tarvitaan?".

No sitten tulee kello...olikohan n. 1530..."Moi. Ollaan kohta sitten muuten Mikkelissä.". Mitä mitä mitä?! KOHTA MIKKELISSÄ? Kouvolasta matka oli jatkunut Mäntyharjulle missä taas ah niin turvalliseen junaan ja sillä Pieksämäelle ja sieltä bussilla Kuopioon.....

....no onneksi vaimo saanut nukkua pari yötä kunnolla kun on kaksi nuorimmaista papalla Pieksämäellä. Veikkaan muutoin että vaimo olisi saattanut jossain vaiheessa asioita hoidelleille sanoa että "Ennustan, tunnustan ja pahempaa on luvassa.." Tai no se on aika rauhallinen.....joka myös on pelottavaa joskus.... :)

Joo.....tosta myöhässä olemisesta.....mitenköhän menisi tilanne loppuun kun tyttölapsi heittää poikakaverilleen että "Kulta, mun on pakko kertoo sulle et mä olen nyt pari kuukautta "myöhässä" mut se on varmaan VR:n vika"

Plaah.....valtionrautatiet. Jos joku VR:ltä lukee tätä niin ei muuta kuin tsemppistä....teillä ikävä kyllä tuo wituiksman iskee enemmän kuin missään muualla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti