perjantai 30. joulukuuta 2011

Hämmentävää

Bill Engvall, joka on mielestäni yksi parhaista jenkkien standup koomikoista kertoo legendaa omasta hanurintähystys operaatiostaan ja siinä yhteydessä ihmettelee siinä erästä kummallisuutta. Häntä ei tunnisteta juur missään ja topless baarissa ei kyllä irtoa ilmaista sylitanssia julkisuuden vuoksi mutta herrasiunaa kun ollaan menossa tutkimusretkelle hänen hanuriinsa niin kaikki tunnistaa.

Eilen kirjoitin tarinan omasta "matkastani aikuisuuteen"/"neitsyyden menetyksestä"....tai kun tyttäreni kummisetä sen hienosti kiertäen ilmaisi "Sor, Sor, Sormileikistä", julkaisin sen ja illalla ennen nukkumaan menoa katsoin että mitä helevettiä? Kävijälaskuri nakuttaa yhtä lujaa kuin meikäläisen pumppu lääkärin kaivaessa kumihanskoja esiin.

Hetki sitten katsoin blogista tilastokuvia...joita en siellä tiennyt edes olevan. Ja nähtävästi ihan sama ilmiö kuin Engvallilla. Kun ilmestyy tarina, jossa matkataan ei URanukseen vaan MIanukseen niin TADAA, mulla on lukijoita myös Australiassa sekä Jenkeissä......jos en väärin katsonut niin Alaskassa jopa!!!

Eli ei muuta kuin Hello to you ALL. I am not sure that should I start to write these disturbing updates in english or just in finnish.

Ensi alkuun ajattelin että perkele....mun päivityksessä oli sanoja kuten Freddie Mercury, Elvis, Prostattiitti, I want it all, Love me tender....ja loin pelkäämään että...."Ei kai Googlen haulla vaan nasahda näille sivuille?....eihän?". Sillä kyllä siinä naama venähtää aika monella heebolla joka hakee Freddie Mercurystä asiaa ja paukahtaa meikäläisen "konttoriin". Saatikka joku etsimässä hempeään hetkeen Elviksen Love me tenderiä....siinä saattaa hellät hetket muuttua hellemmiksi näitä lukiessa. Oli pakko koettaa tuota googlen hakua....ei se onneksi ehdota edes tätä paikkaa linkkinä.....eihän....

Aamulla ajellessa töihin koetin kuunnella radiota...ei siitä mitään tullut. Jokainen kappale muistutti eilisestä. No en muista enää mitä kappaleita tuli mutta jokaisessa niissä oltiin hirveän helliä tai sitten vähemmän helliä.

Mutta kuten jälleen kerran tyttäreni mahtava kummisetä Janne-boy asian ilmaisi lohdutukseksi "kyllähän sitä hanureihin on kautta aikain laitettu jos jotakin, sormista gerbiileihin"........kiitos lohdutuksesta....

Jos hakisi tatuoinnin hanurin päälle jossa lukee "Ken tästä käy saa kaiken toivon heittää". Lause jos ei ole tuttu niin kattokaa googlella......

Laitoin eilen linkin myös facebookkiin, josta pääsee suoraan tuohon eiliseen juttuun. Toni kiitos kun PEUKUTIT SITÄ! XD

Ei muuta kuin hellurei ja hellät tunteet.....myös sinne Alaskaan ja Australiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti