keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tuhkimo jatko-osa 5

Paroni istui kuskin pukilla selvempänä kuin aikoihin. "Nhitks te miäk tsta mni?", hän sai soperrettua. Järki siis leikkasi joten kuten mutta Jorman temppuliemi se vaan edelleen pisti kieltä solmuun. Molemmat pojat halasivat mykkinä toisiaan ja taisi siinä vähän itkuakin tulla. Hetken itseään kerättyään ja tultuaan järkiinsä hakaisivat metsään heittämänsä viinalekan ja jatkoivat matkaa.

Samaan aikaan toisaalla eräs pieni Falabella-poni/hevonen/poni/hevonen laukkasi niin perkeleesti saadakseen kiinni tuon hemaisevan hempukan, joka jostain syystä tuntui olevan kokoajan yhtä kaukana vaikka heppa/poni/heppa/poni välillä nakutti kaviota toisen eteen kuin Singer ompelukone ja välillä otti loikkaa kuin raketin perseeseen saanut heinäsirkka. Jorma heilui kuskin pukilla puolelta toiselle pidellen nyt jo hieman rispaantunutta onkivapaansa. "Mitä minä menin tekemäänkään?" ehti Jorma ajatella juuri ennen kuin tapahtui se mitä hän vähän pelkäsi......ihan helevetin vihainen "tuunattu" kukko tipahti ongenvavasta irti suoraan kuskin penkille Jorman viereen. Siinä he kaksi "kukkoa" tuijottivat silmänräpäyksen verran toisiaan ennen kuin kukko tajusi että hän on a. vapaa ja b. syyllinen tervaiseen perseeseen istuu nenän edessä. Kukko pomppasi haituvat heilahtaen Jorman kimppuun muttei ehtinyt saada kuin pari naarmua aikaiseksi kunnes tapahtui ehkä se pelottavin asia. Vaunut pysähtyivät.

Falabella-heppa släsh poni, tajusi että hemaiseva hempukka oli kadonnut nenän edestä. "Missäs piruss....aaaaHAAAA!" tokaisi heppa väliviiva poni huomatessaan hempukan heiluvan kuskinpukilla.

Heponen tempaisi hampailla itsensä vaunuista irti ja pomppasi kuskinpukille kohti rakkautensa kohdetta. Jorma ehti sen verran tajuamaan että nyt kopsahti päälle kukon lisäksi jotain isompaa elukkaa, rikkoen Jorman repussa olleen viinileilin kukon,hepan ja Jorman päälle.

Seuraavaksi Jormalle tulikin ajatus että "Tästä pitää päästä pakoon ja lujaa!". Jorma nimittäin ehti näkemään sen, että heponen nappasi punaviinissä uitetusta kukkeli-ukkelista ns. "ruuvipenkki" otteen ja aloitti sellaisen nakuttamisen, että Nakke Nakuttajallakin olisi tekemistä. Jorma pakeni metsään peläten olevansa seuraava uhri....vaikka olikin syyllinen koko episodiin kerran meni lemmenlientä heposelle tarjoilemaan.

Jorma juostessaan lähimetsään ns. hippulat vinkuen kuului takaa helvetillinen möykkä, jossa yhdistyi raivoissaan itseään toteuttavan heposen irvokas hirnunta, johon sekoittui erittäin kimeä "KUKKO KIEKUU".

Hetki ennen kuin taikajuoman ja 1000Hz taajuudella tapahtuvan "nakutuksen" aiheuttama ylirasitus sai Falabella poni/heposella massiivisen sydänkohtauksen se ehti ajattelemaan "Perhana tämä mikään hevonen ole! No toisaalta enpä ole ennen nauttinut Kukkoa punaviinissä, että kerrankos sitä....". Kukkoa vaan vitutti....

to be continued.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti