keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Pidä tunkkisi perkele

Joskus sitä vaan mun elämässä on päiviä milloin kaikki mitä tekee ja mihin koskee muuttuu absurdiksi osaksi maailmankaikkeutta. Näin kävi sunnuntaina.

Olin duunannut remonttia 27 tuntia 2 vuorokauden aikana eli voitanee sanoa että olin tasan oikeassa "wituiksmän" tilassa. No sitten tuli todettua että perhana munhan piti vaihtaa talvirenkaat alle. Tunkki oli ostettuna ja asenne sellainen että vittu nyt muuten vaihdetaan pisteeksi iin päälle ne renkaat. Ja sitten alkaa kaikki menemään tasan päin persettä.

Ei muuta kun auto katokseen ja tunkki paketista (motonetin taattua laatua) ja etsimään hylsyä jolla saada pultit auki. No löysin momenttiavaimen ja hylsyn joka sopi pultteihin...tässä kohdassa heräsi mielikuva siitä että "olikos mulla ne toiset vanteet sellaiset että normiavain muuten EI sovi"....ja ei muuta kun perkele etsimään sitä hylsyä. Valokuvamuistin omaavana muistin että jossain se on autossa....ja vartin etsimisen jälkeen tuli todettua että olihan se......takapenkkirivin alla olevien tukikiskojen vieressä. No mutta kamat kondiksessa.

Jaa....alkaa pimenemään no mutta hei mullahan on katoksessa valot....jotka tosin toimivat liiketunnistimella....kaikki 5 min kerrallaan. JA IHAN HELEVETIN HUONO IDEA ALKAA TEKEMÄÄN TUOTA HOMMAA SELLAISESSA VALAISTUKSESSA!

Ei muutta ku tunkki alle ja tarkistus vielä manuaalista että olikos tässä jotkut erikoispaikat mihin tunkki piti laittaa..olihan ne. Ja tunkki alle ja nostamaan autoa......"höh....onpas hassun muotoinen tuo helmapelti....EI SAATANA!"....ja tunkki siellä hämärässä tuli asetettu ihan vaan vähän ohi oikeasta paikasta.... auto alas, totetaminen että näin pääsi käymään. Ja sitten sellainen pieni parin sadan metrin kävely noituen kyyneleet silmissä...vitutti niin ettei veri meinannut kiertää.

No mutta se on vaan peltiä ja ei näy pahasti.

Ensin meinasin antaa periksi koska olin kirjaimellisesti finaalissa mutta sitten normisuomalainen asenne nosti päätään...."mulle ei pikku vastoinkäymiset kyllä hypi silmille....perkele renkaat vaihdetaan vaikka tulisi kuolema!".

Auto ylös ja renkaat alkoi vaihtumaan lentäen...ja helmapellit pysymään kondiksessa muualla. Ja sitten päästään renkaaseen numero 3......yhden pultin edellinen renkaat vaihtanut firma oli pyöräyttänyt pultin pään kivasti pyöreäksi. Villellä palaa tässä kohtaa käämi lopullisesti.....otin sen toisen hylsyn...iskin sen päähän kiinni ja hakasin sen ainoalla vasaralla...joka oli se koko perkeleen talon kevein....sen helevetin hylsyn puoleen väliin pulttia ilman että oli edes kohdallaan.

No ei mitään rengas vaihdettu...viimeinen jäljellä...ja siellä IHAN PERKELE SAMANLAINEN PULTTI! Tässä kohtaa tuntui että aivoissa joku paikka sanoi sopimuksen irti mutta renkaat vaihdoin.........

vituttaa se helmapelti silti...vähän....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti