perjantai 1. maaliskuuta 2013

Naamakirjaa vaiko ihan jotain muuta

Viime lauantaina aloitin 2 viikon tauon naamakirjasta eli facebookista, ihan vain Putous voittaja Karimin kunniaksi ja toisaalta kokeiluksi siitä minkälaista on olla ilman päivittelyä.

Viimeisen viikon aikana olen käynyt laitesukeltamassa (uimahallilla tosin), lähettänyt 3 abstractia arvostettuihin konferensseihin, lennättänyt 3 neliön leijaa jälleen vuoden tauon jälkeen, napsinut useamman sata valokuvaa ja kaikenlaista muuta mukavaa.

Kaiken tuon olisin tehnyt muutoinkin mutta eipähän tullut asiasta kenellekään mainittua. Miksipä olisi pitänytkään kun jokainen noista asioista koskettaa vain itseäni.

Voitanee sanoa, että olen suhteellisen ailahtelevainen tuon softan kanssa joka on niin koukuttava ja silloin tällöin haluan vaan ottaa siitä itseni irti täydellisesti vain nähdäkseni että voin sen tehdä jos niin tahdon.

Jep.......onneksi on blogi jossa voi käydä kertomassa kaikkea että mitä on tehnyt....onko tämä nyt sitten sama kuin että vieroittaisi itsensä tupakasta vetämällä crackkiä..........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti