maanantai 27. elokuuta 2012

On taas se aika vuodesta kun....

Alkaa Big Brother. Ei, en seuraa kyseistä formaattia. Katsoin aikoinaan Suomessa ensimmäisenä näytetyn kauden joka taisi olla joku.....Englannin 2. kausi ja sitä tuli mielenkiinnosta jopa seurattua. Sitten yks kaks yllättäen huomasinkin seuraavien vuosien aikana että olin saanut omankin elämän jota seurata.

Ah miten ihanaa se onkaan kun aamulla herää, jokaisesta huoneesta alkaa könyämään tukka sekaisin olevaa porukkaa, kuka kenenkin vierestä ja kuka millekin haisien...ja ei, en kuvannut BB taloa vaan tätä omaa taloa. Milloin on poika könynnyt viereen ja minun selän takana nyhjäämisellä aiheuttanut nikamalukon suoraan helvetistä, milloin on nuorimmainen kusaissut meidän sänkyyn, jne jne. Ja 5 hengen perheessäkin silloin tällöin mietitään että mitäs sitä tänään ostetaan.

Meillä on myös viikko tehtäviä. Tällä viikolla viikkotehtävänä on saada poika terveeksi flunssasta, että saadaan mies Meilahteen fistelikanavan ja kitarisan poistoon. Itse makasin nakki paljaana leikkauspöydällä ympärillä pelkkiä naisia......silti pelkään ihan helvetin paljon enemmän ensi maanantaita kun poika menee veitsen alle. Siltä leikataan kurkkua auki....jahka hommat menee hyvin niin se on mun sankari siitä lähtien....mä en enää sen..jos ikinä olen ollutkaan. Tosin meidän viikkotehtävien perusteella ei mennä kolikot kourassa miettimään sitä että ostanko tällä parilla kolikolla ruokaa vai viinaa. Voi jeesus. Sinä päivänä kun minä joutuisin miettimään tuota niin jätän molemmat ostamatta ja kävelen lähimpään rautakauppaan ja ostan "keinutarpeet" sovitettuna yhdelle kaulalle.

BB talon hommat on muutenkin aika pliisuja. Ne kisailee 3kk ja vikana talosta lähtee voittaja. Tässä taloudessa on 9 kisailijaa: 5 ihmistä, 2 kissaa ja 2 kalaa. Noi kalat lähtee ekoina häviäjinä...mitä todennäköisimmin vessanpöntöstä alas, kissat sitten joskus Fiskarsin lapiolla tehtyyn monttuun, lapset maailmalle mitali sijoilta ja me sitten vaimon kanssa pelataan se finaali loppuun. Itse toivon jääväni hopealle. BB talo.....pyh, en peukuta.

........ja tänäkin vuonna saadaan, jumankauta uskomatonta kyllä, yhteiskuntakeskustelua jostain asiasta mikä tulee esiin maailmaa syleilevässä Big Brother ohjelmassa. Maailmassa kuolee käsittääkseni satoja pieniä lapsia päivässä erilaisiin asioihin, sodissa tapetaan viattomia + jne jne ja Suomessa käydään keskustelua siitä että oliko soveliasta jos joku BB-talossa veti perseet ja tunkaisi banaanin omaan reppuun.

Ja sitten parhaimmillaan siitä banaaniperseestä tehdään ns. BB julkkis, joka saa massia siitä että hän vaan nyt raahaa sen kuuluisan banaanihanurinsa paikalle..........voi Jehna.

1 kommentti:

  1. Vilkaisin iltapäivälehtiä tässä iltani ratksi todetakseni että nyt se on sitten alkanut. Yhtenä otsikkona oli jotain että "BB-nönnönnöö on menettänyt neitsyytensä julkkikselle". Ei, en avannut linkkiä, sillä "Mitä sitten?". Suomessahan tulee joka hemmetin vuosi lauma BB- Jormia ka BB-Tahvoja unohtamatta BB-pirkkoja. ARGH!

    VastaaPoista