torstai 1. maaliskuuta 2012

Pohjois-Korean tilanne my version

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/lapimurto-pohjois-korea-keskeyttaa-ydinohjelmansa/art-1288452123241.html

Niin……edistysaskel. Vuosia ellei vuosikymmeniä lähinaapurisi Viljo siittä 3 talon päästä uhkailee että ”Mie teen täällä sellaista pommia perkele, että ku se tulloo valamiiks ni siun tuvasta ei jiä ku märkä läikkä ku se mossahtaa siun tuvan alla, pirkele! Ja eläkä tule tänne kahtomaan tae mie ammun tykillä tuota seinänuapuria jotta läsähtää!”

Sitten sinä
vittuunnuksissasi vedät kaivurilla tämän naapurin ainoan tien paskaksi ja naapuri ei pääse ruokakauppaan valovuoteen. Uhittelu edelleen jatkuu..
”HET TIE KUNTOON TAE MIE TIEN PERKELE ISOMMAN POMMIN! JA KATO NYT MIE MOSSAUTIN JO NAAPURIN KOERANKOPIN PASKAKS! SE O SIUN VIKA!”
Ja kun tätä on jatkunut useita vuosia niin sitten viimein riutunut naapuri nostaa kädet ilmaan ”Elä ennee! En mie jaksa tätä pommija tehhä loppuun.
Eehä mulla ies ou tarpeiks asti räjähteitä perkele, sytkäribensaa vuan.” Ja tästä hyvästä sinä vedät tien kondikseen ja annat vielä naapurille siitä hyvästä että se ei ENÄÄ uhittele pari puikkoa kossua ja puoli homeisen ruisleivän.

Ja sitten kun tilanne rauhoittuu ja tomu laskeutuu ja olet käynyt toteamassa että eihän sillä pommia ollutkaan. Makaat omassa sängyssä, laitat silmät kiinni ja nukahdat…..samassa naapurin pihamaalla syttyy taskulamppu. Valokiila halkaisee pimeän syysillan ja seuraa polkua naapurin pihalta läheiseen metsään.

Lapioinnin ääni vain katkaisee kuusen oksalla istuvan oravan onanoinnin ja hiljaisuuden muutenkin. Sitten pimeydessä alkaa kuulua kuiskauksena ”Hi hi tihihiii…..ee se hölömö tajunna että miehä sain sen pommin jo valamiiks par viikkova sitten. Kihi. Nyt siitä perkeleestä mie tien sosetta a la Viljo ja sitten mie kusen sen kaevurin tankkiin.”

Tässä on minun versio Pohjois-Korean tilanteesta ja miten minä sen näen.
Hei tämähän oli samalla profetia! Olen uusi Nostokurki....ei kun...Norske.....mikä perkele se oli...Nostradamus!!! Just se.

Ah ja tänään Niinistöstä tulee pressa ja profetioin että....mikään ei muutu. Aurinko ei pala lämpimämpänä, linnut ei laula lujempaa ja krapula aamuna hiljempaa. Talous on edelleen perseellään...minun, sinun ja valtion.

Kevät tulee! Ja Nykäsen Masa pääsi pois linnasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti