lauantai 24. maaliskuuta 2012

Shit....it happens

Joskus elämässään sitä vaan joutuu niin sanotusti paskoihin tilanteisiin. Toiset heräävät esimerkiksi aivan vääristä osoitteista tahi sitten joutuvat onnettomuuksiin. Lapsiperheissä...meillä kakka on jokapäiväisessä elämässä. Kakkaa on kaikkialla ja se on myös sitä kautta puheissa. Ja mitä kaikkea se voikaan saada aikaan....

Poikamme kärsii vilja-allergiasta ja tätä kautta päästään siihen että tottakai laiskoina vanhempina EMME ole korvanneet tätä kuitujen saanti lähdettä millään kunnollisella korvaajalla. Vittu että voimme olla tyhmiä.

Eilen illalla poika huusi kivusta vessassa ja ei muuta kuin vauhdilla tsekkaamaan tilanne. Siellä on yksi reipas mies vääntämässä torttua....mutta tilanne muistutti sitä että joku koettaisi parkkeerata täysperävaunurekkaa mikroaaltouunin ovesta sisään. Eli ihan paska tilanne.

Taistelimme, väänsimme, punnasimme ja teimme porukalla kaikkemme että tilanne laukeaisi. Voin sanoa tässä kohtaa että paskin asia elämässä on se että omaan lapseen sattuu ja et voi auttaa. Voimaton. Se on se sana joka tilannetta kuvaa.

No mutta poika väänsi vedet silmissä homman loppuun. Harvoin menen hiljaiseksi. Mutta tilanteessa jossa tietää että reikä josta asia hoidettiin on tietyn kokoinen ja kun näki piikki paikalta mitä sieltä tuli niin veti hiljaiseksi. Teki mieli hakea kamera sillä voin sanoa että aikuisella miehelläkin olisi tekemistä siinä suorituksessa. Ja ei, tämä ei ole vitsi. Perkele.....olen ollut mukana 3 lapsen synnytyksessä ja olen ihan helevetin ylpeä pojastani....jäätävä homma.

En ottanut kuvaa vaikka hirveä halu oli napata tuosta villipedosta kuva joka sieltä pöntöstä kurkisti. Se oli kokoluokassaan kyllä mykistävä. Vähän kuin näkisit hiirenkolon seinässä ja sitten sieltä kömpii talviuniltaan karhu.

Käsittämätöntähän se on mutta on fakta että lasten syntymän jälkeen kakan tutkimisesta on tullut yksi iso asia elämässä. Onko se minkä väristä? Onko tekstuuri minkälainen? Onko kakassa elämää?

Mutta kakka on tärkeä asia ja itse asiassa elintärkeä asia. Karhu muodostaa pihkatapin perseeseen talveksi ja vastasyntyneen eka kakka on
myös omalaatuisuudessaan erikoinen asia. Tämän olen saanut kokea 3 kertaa tämän elämän aikana. Kovan kakan ulos pönkääminen, se taistelu,
se hien ja tuskan määrä jonka kruunaa lähes orgastinen tunne kun se vihdoin ja viimein tunkeutuu tähän maailmaan. Oh sitä tunnetta.

Kakka pyörittää maailmaa. Maaseudulla kakan tuoksu rinnastetaan rahaan. Kakasta saa energiaa biokaasun + jne muodossa. Luontaistuote kaupoista myydään kuitutuotteita jotta kakkaa tulisi enemmän ja helpommin. Leipäpussien kyljessä on merkinnät kuitu sisällöstä jotta kuluttaja
voisi katsoa miten tämän tuotteen myyminen helpottaa kakkimista. Koiran omistajat keräävät koiransa kakat pois kadulta jottei joudu silmätikuksi tai pitäisikö tässä sanoa ”kakkatikuksi”. Sanonnat ”shit happens”, ”Shit hits the fan” kuvaavat elämässä tapahtuvia ikäviä asioita. Pysähtyi kuin paska Junttilan tuvan seinään. Paskaaks tässä. Nyt löit kätesi paskaan. En välitä paskan vertaa (joka sanonta tänä päivänä on vanhentunut koska kakasta
pitää ja tulee välittää). Paskapää. Sanontoja on monia sillä kyseinen asia on tärkeä ja moniulotteinen asia ihmisen jokapäiväisessä elämässä.

Kaikenlaista paskaa sitä pitää sattuakin. No mutta paskaaks tässä. Kello on liikaa ja pitää lähteä nukkumaan. Kelloja siirretään taas parin yön päästä tunnilla eteenpäin, summa summarum se on IHAN PASKA JUTTU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti