tiistai 21. helmikuuta 2012

Elossa ollaan

Joo pitää laittaa huolestuineilla kanssaihmisille viestiä tännekin että elossa ollaan. Tässä kun on taas terveenä niin elämä pyörii sitä normaalia rataansa eli työn ja kodin väliä tulee hinattua. No onneksi työ tekijäänsä myös kiittää ja kotonakaan ei ole ongelmia. Paitsi uutena asiana tietenkin pojan kaulassa oleva fisteli. Ketä kiinnostaa niin guuglatkaa.

Poikä käväisi lääkärissä missä kuulemma hemmetin vapisevin käsin setä työnsi pojan kaulassa olevaan fisteliin...joka siis kanava mallia ylimääräinen sellainen...no niin siis lääkäri oli työntänyt vapisevin hanskoin jonku piikin sinne kanavaan. Oli tällä kertaa kuitenkin kiinni eli ei päässyt selvyyteen että minne se kanava johtaakaan. No mitäpä lääkäri pojalle antoi tästä "nyt pieni poika setä työntää näillä vapisevilla handuilla tän piikin sun kaulaan" tapahtumasta ns. reippauskompensaatiota? Tarran. Siis mitä helvettiä? Tarran?

Itse tietenkin olen aikuinen enkä saanut mitään vasektomiassa tapahtuneista traumaattisista asioista saatikka sitten etusormi hanuriin tilanteesta mitään......tai no tarjosin mä itselleni paukun jos toisenkin. Mutta jos joku perkele olisi antanut reippaudesta tarran niin.....en tiiä....olisin varmaan itkenyt.

Pojalta myös aikanaan otettiin verta sormen päästä useammasta reiästä kun ei käsivarresta löytynyt suonta...eikä täti alkanut sitä piikillä etsimäänkään. No viereisessa tuolissa ollut n. 8 vee poika huusi veren ottamisesta kuin lusikalla tapettava sika ja samaan aikaan oma poikani 2,5 vee vaan istuu rauhallisena kun täti ampuu uutta reikää sormen päähän. No mikä oli kompensaatio tästä.....varmaan 2 sentin arvoinen lelu joka tarjoiltiin semmoisesta isosta pöntöstä jossa oli varmaan sata tällaista samanlaista lelua. Itse olisin varmaan napannut koko pöntön ja jos olisi tullut napinaa niin olisin sanonut vaan että se on nyt oikeasti tällä sujut senkin verenimijä.

Fisteli......kanava kahden ontelon välillä.......joskus tuntuu että tietyillä julkisuuden henkilöillä on myös fisteli...suoraan päästä toiseen päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti