tiistai 12. helmikuuta 2013

Evoluutioteoriaa ja joka päiväistä uutisvirtaa

Hohhoijjaa. Ensinnäkin myönnän sen että luen liikaa iltapäivälehtiä netin kautta....paperiversioita en ole ostanut vuosiin enkä osta ja myönnän noiden lukemisen paheekseni.

Pakko se vaan silti on todeta että kun noita lehtiä lukee, niin herää oikeasti se kysymys, jonka työkaverini esitti että "Missä kohtaa evoluutio antoi periksi?". Evoluutiolla taisi olla taka-ajatuksena se että tehdään ihminen ja se sitten hoitaa ton Maapallon mun jälkeen. Nyt sitten evoluutio katselee ihmisen tekemisiä jostain Kuun pimeältä puolelta kurkkien ja dokaa tajuntaansa sumeaksi puhtaasta vitutuksesta.

Jos ottaisi sellaisen top 10 luetuinta juttua normaalista iltapäivälehdestä ja sitten vaikkapa top 10 juttua yle uutisista ja vielä maustaa tämän top 10 juttua Hesarista, kääntäisi tämän kokoelman kaikille tunnetuille ja kadonneille maailman kielille ja lähettäisi koko kirjelmän menneisyyteen niin koko silloinen sivilisaatio tekisi varmaan itsemurhan.

Alan olemaan sitä mieltä että ihme on jos ei kohta mossahda joku isompi meteoriitti ja napauta taas pöytää puhtaaksi....kappas joo-o perjantaina taitaisi olla seuraava mahdollisuus että "kilahtaa". Tosin sekin kivi menee ohi ja on aika pieni.......hmph.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti