maanantai 4. helmikuuta 2013

Palveluammatit

Joopa joo. Ihmiset. Kun valitsette ammattia niin aina kannattaa miettiä asioita kuten A. sovellunko tähän ammattiin jota ajattelen B. sovellunko tähän ammattiin jos minua hieman vituttaa C. sovellunko tähän ammattiin jos minua vähän väsyttää ja D. sovellunko tähän ammattiin jos joku aikaisempi asiakas on heittänyt hiekkaa minun perseeseen ja tietenkin E. sovellunko tähän ammattiin niin etten omalla huumorillani aiheuta traumoja tai muuta fyysistä tai henkistä häiriötä kanssaihmiselle.

Noilla kysymyksillä kun lähtee seulomaan niin pääsee jo aika pitkälle. Esimerkiksi itse en soveltuisi palveluammattiin mitenkään. Joskus mietin, että jos olisin gynekologi (kirjoitetaanko se noin?) niin saattaisi jonain päivänä olla ehkä liikaakin huumoria ja saattaisi tulla "löydettyä" erilaisia esineitä nimeltä mainitsemattomista paikoista. Tai sitten umpivitutuksessa heitettyä nitojalla jotakuta infotiskillä kun 100:tta kertaa tulee joku kysymään jotain samaa asiaa.

Jaa että mistä tämä avautuminen? No koetin soittaa itselleni aamujunaan taksia, joka lähtee kylmäasemalta kello 06.24 ja koetin tilata taksia kello 06.10:ksi omaan pihaan. "Ei käy. Meillä on siihen kohtaan yksi varaus jo olemassa. Teidän on otettava aikaisempi ajankohta tai sitten myöhempi.". "Siis minun olisi ehdittävä kello 06.24 junaan. Eli miten voisin ehtiä myöhemmällä taksiajalla siihen junaan?". "Niin kuten sanoin joko aikaisempi ajankohta tai sitten myöhempi ajankohta.". Laskin tässä kohtaa että jos otan aikaisemman niin sen on oltava reippaasti aikaisempi sillä jos kerran 0610 sen nähtävästi ainoan natiiviauton pitää olla jossain muualla niin se ei minua kyllä junalle ehdi viemään ja edelleen myöhempi ajankohta....siis mitä vittua?

"No nähtävästi minun on sitten koetettava etsiä jostain muualta itselleni kyyti että pääsen tuohon junaan."

Ja taksin tädin vastaus: "Klik tuut tuut tuut tuut tuut...."

Joo tietysti olisin voinut mennä aikaisemmin juna-asemalle hytisemään mutta ei mene jakeluun että asiakaspalvelun täti vetää luurin korvaan vaikka omasta mielestäni suhteellisen kohteliaasti vastasin aika valopäisiin "apukommentteihin".

Sillä tädillä oli varmaan "ne" tai sitten hiekkaa pikkareissa. **kele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti