keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kakkajuttuja

Tänään sorruin siihen mihin ajattelin, että en sorru.....eli kävin Ylioppilaslehden sivuilla lukemassa tämän kohujutun housuun kakkaamisesta bussissa.

Tai totuus on ennemminkin se, että luin rivin sieltä, toisen täältä. En vaan voinut lukea sitä koko roskaa, sillä se juttuhan oli kertakaikkiaan ihan paska......niin siis aika monellakin tapaa.

Koetin miettiä sitäkin että olisinko yliopistoaikana eli siis ennen kuin minusta ensin tuli kansankynttilä ja sitten teollisuudessa tutkimusta tekevä...mikä se sana nyt sitten onkaan....en tiiä....no mutta kuitenkin niin en vaan edelleen usko siihen että edes yliopistossa ollessa olisin pitänyt sitä juttua...en minä keksi tähänkään sanaa. Olen mennyt ihan sanattomaksi tämän jutun tiimoilta.

Eritoten pidin hauskoina yksityiskohtana sitä, että kyseisen lehden etusivulla oli sananvapaudesta asiaa ja maininta, että "Yliopistolla/tiedekunnalla on oikeus rajoittaa sitä mitä opiskelijat nettiin kirjoittelevat" ja kaksi otsikkoa ylöspäin "Paskottiin housuun bussissa". Näkisin tässä pienen ristiriidan...no mutta....eipä täälläkään blogissa ole paskalta vältytty. Eilen luin omia juttujani ja taisi siellä kakkaa olla vähän kaikkialla...jos ei jutuissa niin juttujen tasossa.

Hohhoijjaa.....no mutta huomenna on taas joku julkkis hommannut itselleen tyttöystävän jostain afrikan maasta...ei kun...perhana sehän oli jo tänään lehdissä...no siis huomenna joku poliitikko ehdottaa jotain randomia...ei ku.....perhana...sehän oli jo eilen....no siis joku meteoriitti tulee kohti maapalloa....hetkinen....äh antaa olla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti