torstai 22. syyskuuta 2011

Bussia odotellessa

Jaa sitä olisi sitten jaossa tulevana viikonloppuna useammankinlaista pikavoittoa. Huomenna perjantaina olisi tarjolla 1/3200 todennäköisyydellä ns. näyttävä lähtö useammallekin jos huonoa tuuria on. Vai onko näyttävämpää lähtöä mananmajoille kuin se että paukahtaa taivaalta titaaninen bussin kokoinen satelliitti kehoon. Itse pohdiskelin myös sitä vaihtoehtoa, että jos se tipahtaminen jääkin tuonne lauantaille kello 21.05 aikoihin. Siinä saattaisi jopa käydä niin, että juuri kun tipahtaa viimeinen oikea pallo lottoarvonnassa kippoon ja ehdit ottaa ensimmäisen ilohypyn niin FA-BUM....ja olet käryävä lottokuponki kourassa seisomassa, liiasta nauramisesta housuihinsa juuri  kusevan pirun edessä, joka on juuri keksinyt vuosituhannen käytännön pikkupilan.

Itse pelkään sitä että huomenna kun on remontoimassa niin se perkeleen dösä tipahtaa suoraan tupaan. Veikkaan että joku mannerlaatta halkeaa siitä noitumisen määrästä kun juur olet saanut homman loppusuoralle niin eikö kohtalo tule ja virtsaa suoraan naamalle.

No...manattu mikä manattu. Parempi tuolla tavalla kuin että joku lappalainen puree kivekset irti ja kuolee verenhukkaan.

Jos ehdin nähdä sen taivaalta tulevan värkin tulevan kohti niin lupaan viimeisten sanojeni olevan "Nysse tulee"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti