lauantai 14. helmikuuta 2015

Modern Talking

Kyllä minä vaan olen kirjoittajana ihan vaan puhtaasti syvältä. Niin vaan on aikaa juossut lähes sen puoli vuotta. No mutta ollee merkki siitä, että minulla on elämää.

Saunassa tuli mieleeni keskustelu erään firman johtajan kanssa joka kertoi että olivat saaneet 15 vuoden tauon jälkeen Modern Talkingin aikanaan esiintymään juhlissaan.

Siitä kimmokkeena sain ajatuksen paristakin asiasta. A. Nykyäänhän...käsittääkseni edelleen on olemassa näitä kuuluisia "puumia". Jotka jahtaavat kapakkien lattioilta pahaa aavistamattomia nuoria miehiä. Ja että näillä täti ihmisillä on se ikä siellä jotain +17 vuotta siihen mitä metsästetään. B. Eikös puuma siis toisaalta ole vähän niin kuin Modern Talking yhtye. Retro. Kerran ollut jo poissa muodista. Todettu ettei vaan enää myy. Sitten menee aikaa eteenpäin ja niin vain taas on imua kun nykäisee pantterikuvioiset tai verkkohousut jalkaansa ja kun pomppaa nuorenmiehen kimppuun niin ei ole etälamauttajan piuhat samantien hanurissa. Poke itseasiassa antaa ovella vaan lisää vauhtia pilke silmäkulmassa.

No mutta hei, nykyaikana kierrätys on kova sana. Kohta on Modern Talking taas stadioneilla vetämässä Cherry, Cherry Ladyä ja ketään nuorta äijjää ei voisi vähempää kiinnostaa itseään 17 vuotta vanhempi "saalistaja", siitä 17 vuotta ja ollaan tasan päin vastaisessa tilanteessa.

Jossain vaiheessa funtsin myös, että sepä olisi hauska luonto-ohjelma. Siis että David Attenborough selostaa Tikkurilan Sokos hotellin tanssilattian ääressä "Ja tässä me näemme täysin viattoman luontokappaleen käyskentelemässä kaljatuoppi kädessä pitkin tanssilattiaa. Täysin tietämättömänä 4 puumasta, jotka ovat valmistautumassa antamaan nuorelle oriille viimeisen voitelun (äyh) ja hyökkäämään koko elopainollaan tämän paha aavistamattoman uroksen kimppuun. Noin ja nyt, nyt ensimmäinen puuma tekee liikkeensä ja iskee jukeboxista kappaleeksi "Hetki lyö" ja todellakin nyt taitaa viime hetki tälle kaverille lyödä. Sieltä hyökkää ensimmäinen puuma nuoren miehen kaulaan kertoen miten lihaksikas hän onkaan vaikka miehessä tuskin on lihaa kuin hieman kielessä. Ei tätä ei voi aikuinen mies katsella. Sieltä tulee toinen takavasemmalta tempaisten esiin "Ukkoni jätti" kortin esiin joka saa nuoren miehen aluksi hämilleen..." jne jne.

Surullista.

Tauko kirjoittamisessa ohi. Kiva huomata että ihan samantasoista shaibaa putoaa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti