keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Elossa ollaan

Kuukausi takana ilman tekstejä. Tai no olen minä koettanut kirjoittaa mutta olen vissiin jonkinlaisessa kirjoittajanlukossa.....vaihtoehtoisesti mikään ei ole mennyt perseelleen.

Uutisissakaan ei oikein ole tapahtunut mitään ihmeellistä, oikeastaan lehdistö vaan tunkee sitä mitään sanomatonta shaibaa jos siis lukee pelkästään näitä iltapäivälehtiä joiden otsikot ovat ainakin vetäviä ja reippaasti harhaanjohtavia. Englannista kuulunut että Pippa on sotkeentunut pieniin ihmisiin ja vankeustuomio uhkaa...tai jotain tähän tyyliinhän se oli. Tuosta voisi saada mielikuvan että Pippa on sekaantunut oikein huolella pieniin ihmisiin...eli siis pienikokoisiin aikuisiin ja sitten on pitänyt tapahtua jotain hyvinkin omalaatuista että nasahtaisi tuomioksi 7 vuotta linnaa. No sitten selvisi että joku autossa oli osoittanut aseentapaisela ihmisiä. Täh? Omassa mielessäni siinä setissä on Pippa, pieniä ihmisiä, uhanalaisia eläimiä kyseenalaisesti sijoiteltuna....esim liito-oravasta tehdyt bikinit ja valkoselkätikkahattu tai jotain vastaavaa. Mutta ei taas lukijaa viilattiin linssiin.

Ennustukseni aikaisemmin Pohjois-Korean tilanteesta tuli toteen eli vitut ne mittään ole lopettaneet omia ohjuskokeitaan / vastaavia. Saivat vaan hetkeksi rajojaan auki että saatiin pari tölkkiä ruokaa ja sitten pystyi taas nasauttamaan ohjuksen maisemaan. En käsitä.

Kameran minä menin ostamaan ja koetan opetella ottamaan kuvia. Siinähän sitä on seuraava ilo kun alkaa niistä vituiks menneistä tilanteista ottamaan vielä kuvamateriaalia....jippii.

Oheinen kuva ei ole otettu tällä uudella kameralla vaan Tukholman risteilyltä jonne pääsimme vaimon kanssa lähtemään ensimmäistä kertaa ikinä. Kuva oli pakko ottaa sillä....no onhan toi nyt saakeli hämmentävä mokkula. Mitä tuon pitäisi kuvastaa? Itse olen nähnyt tuon tyyppisen näkymän...tasan 3 kertaa elämäni aikana ja joka kerta lasten lukumäärä on kasvanut. Siitä voi sitten miettiä että mitä se minun mielestä kuvastaa.


Joo......kesärenkaat pitäisi vaihtaa eli juttua alkanee pukkaamaan taas jossain kohtaa......plaah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti